Tonton Ye Ke?! Full Episod » BUKAN CINCAI
Raya bersame Logitech

Tonton Ye Ke?! Full Episod

Tonton Ye Ke?! Full Episod

Tajuk: Ye Ke?!
Channel: TV3
Mula Tayangan: 1 Mac 2015
Masa: [Setiap Ahad, 10.00 mlm]
Jumlah Episod: 13

Pengacara: Ogy Ahmad Daud dan AG Hot FM

Info: Bersiaran selama satu jam, program rakaman yang membincangkan tentang isu-isu serta gosip terkini artis jemputan tanah air akan dihoskan oleh dua pengacara iaitu Ogy Ahmad Daud dan AG Hot FM. ‘Ye Ke?!’ merupakan kesinambungan dari program ‘Melodi Raya’ yang turut dihoskan oleh pengacara sama pada tahun lepas.

Antara topik yang dibincangkan seperti Wedding of The Year, Hot Mama, Fesyen, Alam Mistik, Media Sosial, Gosip Percintaan, Perkahwinan atau Perkahwinan dan Impian (Kalau Boleh Saya Nak…). Bagi episod Hot Mama, Faezah Elai, Rozita Che Wan, Nabila Huda dan Dynas Mokhtar merupakan antara selebriti yang memeriahkan studio di mana mereka turut membawa anak mereka bersama.

Selebriti lain yang turut menghangatkan set ‘Ye Ke?!’ termasuk Erra Fazira, Izreen Azminda, Amar Baharin, Awal Ashaari, Jihan Muse, Adlin Aman Ramlie dan ramai lagi. ‘Ye Ke?!’ menjanjikan sesuatu yang unik dan hebat bagi melengkapi malam minggu anda. Selain itu, keletah hos dan artis jemputan juga pasti akan mencuit hati penonton seisi keluarga.

Tonton Ye Ke?! Full Episod

Minggu 1Minggu 2Minggu 3Minggu 4Minggu 5Minggu 6Minggu 7
Minggu 8Minggu 9Minggu 10Minggu 11Minggu 12Minggu 13

Download Ye Ke?! Full Episod

Minggu 1Minggu 2Minggu 3Minggu 4Minggu 5Minggu 6Minggu 7
Minggu 8Minggu 9Minggu 10Minggu 11Minggu 12Minggu 13
Tonton Ye Ke?! Full Episod Tonton Ye Ke?! Full Episod Reviewed by Bukan Cincai on 15:35 Rating: 5
Powered by Blogger.