Tonton Babyana Full Episod » BUKAN CINCAI
Raya bersame Logitech

Tonton Babyana Full Episod

Tonton Babyana Full Episod

Tajuk: Babyana
Channel: TV2
Slot : RTM
Mula Tayangan : 29 April 2015 
Masa: [Isnin-Khamis, 1 ptg]
Jumlah Episode : 13

Lagu Tema

Barisan Pelakon : Uqasha Senrose, Sharnaaz Ahmad, Risteena, Reen Rahim, Dafi AF, Ezzaty Abdullah dan adik Qistina.

Sinopsis Babyana
Babyana mengisahkan seorang wanita bernama Yana (Uqasha Senrose) yang menggalas tanggungjawab sebagai ibu tunggal kepada anaknya yang berusia 3 tahun, Baby (Qistina). Hubungan Yana dan ibunya tegang apabila ibunya mendengar berita kehamilan Yana. Pelbagai fitnah dilemparkan ke atas Yana hingga membuatkan ibunya membenci Yana.

Di kota, Yana membuat kerja sambilan sebagai modeling. Ketika itulah Yana berkenalan dengan Ray / Rahman (Sharnaaz Ahmad). Ray jatuh cinta terhadap Yana dalam diam. Perlahan-lahan Ray mendekati dan mengambil hati Yana. Siapa sangka, cinta Ray terbalas. Melihat keikhlasan Ray, Yana menerima Ray dengan hati terbuka. Ray ingin membawa hubungan mereka ke arah lebih serius.

Hubungan Ray dan Yana dicemburui oleh Shikin (Risteena Munim). Ini kerana sejak dari dulu lagi, dia menaruh perasaan terhadap Ray. Namun cintanya tak terbalas. Shikin merencana ingin menghancurkan hubungan Ray dan Yana. Shikin mengupah Ash / Abu (Dafi AF) untuk menyoal selidik latar belakang Yana.

Ada satu rahsia besar yang dipegang oleh Yana. Rahsia itu disimpan serapinya. Ketika berkenalan dengan Ray, Yana memberitahu dia adalah anak yatim piatu. Namun, selepas Shikin membongkar kisah keluarga Yana, Ray begitu kecewa. Dek kerana itu, Ray membuat keputusan ingin memutuskan hubungan dengan Yana.

Walaupun sedih, Yana akur pada keputusan Ray. Di rumah, Yana cuba bermuhasabah diri untuk menghadapi perasaan sedihnya. Rakan serumahnya iaitu Lily (Reen Rahim) sentiasa memberi kata-kata positif buat Yana.

Serabut dengan permintaan ayahnya yang ingin berjumpa dengan bakal isterinya, Ray memutuskan untuk membawa Shikin berjumpa orang tuanya. Pada awalnya Datin Suhaila (Zarina Zinuddin) tidak berkenan terhadap Shikin. Datuk Bakri (Arash Mohd) menyambut kehadiran Shikin dengan terbuka. Tambahan lagi, Shikin adalah anak kepada sahabatnya.


Adakah Shikin bakal menjadi isteri Ray? Akan kembali bertautkah cinta Ray dan Yana? Siapakah ayah sebenar Baby? Saksikan segalanya dalam drama Babyana di TV2.

Tonton Secara Online Melalui Pautan link berikut:
site alternative untuk menonton Drama Babyana adalah pada laman rasmi myklik.rtm.gov.my

Tonton Babyana Full Episod

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13
Tonton Babyana Full Episod Tonton Babyana Full Episod Reviewed by Bukan Cincai on 12:24 Rating: 5
Powered by Blogger.