Tonton Ramadan Berteduh Syawal Telemovie » BUKAN CINCAI
Be your own boss

Tonton Ramadan Berteduh Syawal Telemovie

Tonton Ramadan Berteduh Syawal Telemovie

Tajuk: Ramadan Berteduh Syawal
Channel : TV9
Tayangan : 27 Julai 2015
Masa: Isnin, 8.30 Malam

Barisan PelakonBeto Khushairy, Sari Yanti, Ku Fridah, Adik Luvvna, Mak Jah, Azry Iskandar, Zahiril Adzim, Harun Hashim, Azza AF

Sinopsis:
Mengisahkan Khairol yang bekerja sebagai penghantar cepat, dibuang kerja dengan notis 24 jam selepas dokumen penting pelanggan hilang ketika berada dalam tanggungjawabnya selepas dia menandatangani borang penerimaan barang yang diserahkan oleh Sara, kerani syarikatnya bekerja. Disebabkan itu, dia mula tertekan. Ibunya, Mak Esah memintanya bersabar, tetapi isterinya, Serena risau mereka akan berdepan dengan masalah kerana terpaksa membayar ansuran bulanan barang kemas yang dibeli sempena ulangtahun perkahwinan mereka.

Khairol yang mudah menggelabah, merungut mengenai perkara ini membuatkan Serena merungut kerana dia tidak pernah meminta atau memaksa suaminya membelikan barangan kemas ini.

Dia memberikan cadangan agar Khairol memulangkan barangan kemas ini kepada Kak Ani, penjual barang kemas itu namun, Kak Ani enggan menerima kerana menganggap barangan kemas ini adalah barang terpakai.
Tonton Ramadan Berteduh Syawal Telemovie Tonton Ramadan Berteduh Syawal Telemovie Reviewed by Bukan Cincai on 13:36 Rating: 5
Powered by Blogger.