Tonton Kau Aku Kita Full Episod » BUKAN CINCAI
Raya bersame Logitech

Tonton Kau Aku Kita Full Episod

Tonton Kau Aku Kita Full Episod

Tajuk: Kau Aku Kita
Channel : TV3
Ganti: Lari Mira
Slot : Lestary
Mula Tayangan : 28 Oktober 2015 
Masa: [Setiap Rabu & Khamis, 9 mlm]
Jumlah Episode : 13
Update Terkini: TAMAT

Lagu Tema : Kau Bagai Udara - Bahrain Rahman
Sayang Aku Rindu - Bahrain Rahman

Barisan Pelakon : Syarul Ridzwan, Janna Nick, Isey Titan, Adeline Tsen, Hafidz Rashdi, Kuza, Shamsul Ghau Ghau

Sinopsis Kau Aku Kita Lestary TV3
Mengisahkan tentang dua karakter berkongsi nama yang sama, Iman Firdaus. Si gadis lebih senang disapa dengan nama Iman manakala si jejaka dipanggil ringkas dengan nama Aus. Nama yang sama namun perwatakan mereka berbeza. Iman merupakan seorang gadis yatim piatu dan terpaksa bekerja keras bagi menyediakan keperluan adik-adiknya. Semuanya bermula kerana pinjaman lintah darat yang memporak-perandakan kehidupan Iman. Berbeza dengan Aus yang hidup serba mewah dan merupakan artis ternama yang digilai ramai. Jika iman diancam gengster kerana terpaksa melunaskan hutang, Aus pula diancam dengan para peminatnya yang ingin menjadikan dirinya sebagai pasangan kekasih.

Lebih menarik apabila pertemuan Iman dan Aus adalah kerana mereka berkongsi nama yang sama. Iman dikejar geng lintah darat ketika dia mencari pekerjaan manakala Aus pula menyamar sebagai orang biasa bagi lari dari dunia glamornya. Penjahat yang menjerit nama ‘Iman Firdaus’ menyebabkan mereka berdua menggelabah dan berlari bersama. Kekeliruan itu menjadi detik pertemuan mereka. Apa yang pelik bagi Aus ialah Iman langsung tidak mengenalinya sebagai seorang selebriti. Jawapannya mudah kerana Iman sendiri tidak mampu mempunyai televisyen apatah lagi masa untuk menontonnya.

Dalam masa yang sama, Aus sering ditanyakan ayahnya, Dato’ Ashari Irfan seorang ahli perniagaan berjaya yang tidak tahan mendengar cerita gosip mengenai anaknya yang dikaitkan dengan ramai pelakon dan model wanita. Ayah Aus seorang yang rendah diri namun permintaannya mudah agar Aus segera menamatkan zaman bujangnya dengan sesiapa sahaja tanpa memilih pangkat dan status.

Aus tertarik dengan Iman yang tidak mengenali dirinya langsung lantas memikirkan bahawa Iman adalah jodohnya yang paling tepat. Aus dengan segera melamar Iman. Iman tidak tahu sama ada dia mampu mencintai Aus tetapi dia tahu tanggungjawabnya adalah untuk memberi kesenangan kepada adik-beradiknya. Aus berjanji untuk melangsaikan hutang Iman bagi mereka memulakan hidup baru.


Mampukah perkahwinan tanpa landasan cinta membawa mereka kepada kemanisan berumah tangga? Mampukah Iman bertahan dengan dunia glamor Aus? Adakah Aus berjaya menambat wanita polos sesuci Iman?

Tonton Secara Online Melalui Pautan link berikut:
site alternative untuk menonton Drama Kau Aku Kita adalah pada laman rasmi tonton.com.my

Tonton Kau Aku Kita Full Episod

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13
Tonton Kau Aku Kita Full Episod Tonton Kau Aku Kita Full Episod Reviewed by Bukan Cincai on 23:21 Rating: 5
Powered by Blogger.