Tonton Kak Marr Full Episod » BUKAN CINCAI
Raya bersame Logitech

Tonton Kak Marr Full Episod

Tonton Kak Marr Full Episod

Tajuk: Kak Marr
Channel : TV3
Slot : Iris
Mula Tayangan : 13 Januari 2016
Masa: [Setiap Isnin-Khamis, 6.30 mlm]
Jumlah Episode : 20
Update Terkini: TAMAT

Lagu Tema : Izreen Azminda

Barisan Pelakon : Che Ta, Izreen Azminda, Sherry Ibrahim, Redza Rosli, Hairi Safwan, Ben Ali, Adik Arissa, Aaisha Dhia Rana (anak Che Ta)

Sinopsis Kak Marr
Mengisahkan Kak Marr (Che Ta) bekas jurusolek artis yang cantik, glamour dan terkenal dalam bidangnya itu. Namun setelah meningkat usia, Kak Marr mengambil keputusan untuk bersara dan pulang ke kampungnya. Di kampung, Kak Marr membuka sebuah gerai makan yang mendapat sambutan dan terkenal dengan Mee Udangnya. Kecantikan Kak Marr juga membuatkan seorang duda bernama Zolkifli (Redza Rosli) jatuh cinta tapi seringkali terlepas peluang untuk menyatakan rasa hatinya kepada Kak Marr. Kak Marr turut menjual produk kecantikan dan ramailah juga orang kampung terutamanya golongan isteri dan gadis berpusu-pusu datang ke kedainya untuk turut menjadi cantik dan bergaya seperti Kak Marr.

Namun kerana kehadiran Kak Marr, telah membuatkan perniagaan Asmah (Izreen Azminda) yang menjual laksa semakin merudum. Tiada lagi pelanggan datang ke kedainya, jualannya juga tidak habis kerana semua orang bertumpu ke kedai Kak Marr. Ditambah pula dengan hasutan-hasutan Kak White yang dengki dengan kejayaan Kak Marr. Kak White turut mencadangkan kepada Asmah untuk berjumpa bomoh bagi merosakkan perniagaan Kak Marr. Berjayakah rancangan Asmah untuk menjatuhkan Kak Marr?

Tonton Secara Online Melalui Pautan link berikut:
site alternative untuk menonton Drama Kak Marr adalah pada laman rasmi tonton.com.my

Next Drama Slot Iris >> Ahli Mesyuarat Tingkap

Tonton Kak Marr Full Episod

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14
Episod 15Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20
Tonton Kak Marr Full Episod Tonton Kak Marr Full Episod Reviewed by Bukan Cincai on 21:14 Rating: 5
Powered by Blogger.