Tonton Uda dan Dara Full Episod » BUKAN CINCAI
Raya bersame Logitech

Tonton Uda dan Dara Full Episod

Uda dan Dara

Tajuk: Uda dan Dara
Channel : Astro Mustika HD
Mula Tayangan : 24 Febuari 2016
Masa: [Setiap Isnin-Jumaat, 6.30 ptg]
Jumlah Episode : 30
Update Terkini: TAMAT

Lagu Tema : Terimaku Seadanya - Misha Omar & Hafiz Suip

Barisan PelakonZul Ariffin, Siti Saleha, Idris Khan, Dilla Ahmad, Anis Al-idrus, Dynas Mokhtar, Zuhairah Zahir, Ezzaty Abdullah, Arash Mohd, Sherry Merlis, Nazia Mustafar, Atiqa Farhana, Shahrul Nizam, Balkisyh Semundur Khan, Putri Damia, Dania Syafi, Firdaus Ghufran, Amai Kamarudin, Shakilla Khoriri, Tash Yong

Sinopsis Drama Uda dan Dara
Drama Uda dan Dara yang akan bersiaran selama 60 episod telah diterbitkan oleh Global Station Sdn Bhd, mengisahkan tentang seorang gadis bernama Siti Mariam lakonan Siti Saleha yang berkawan baik dengan Izzat Hilman (Zul Arifin). Perhubungan mereka ditentang oleh ibu Izzat Hilman yang ingin menjodohkannnya dengan Khalidah. Izzat Hilman juga sering menghina Siti Mariam kerana agak berlebihan berat badan. Ini membuatkan terjadinya perselisihan faham antara Siti Mariam dan Izzat Hilman sehingga ke tahap Siti Mariam membencinya.

Setelah terpisah lama, mereka bertemu semula. Kini Siti Mariam sudah semakin cantik dan Izzat Hilman mula jatuh cinta kepadanya. Namun kenangan silam masih menghantui Siti Mariam. Izzat Hilman tidak mahu mengalah dan dalam diam Siti Mariam turut menyimpan rasa cinta.

Namun bila Siti Mariam mengingatkan kembali wasiat arwah ibu Izzat Hilman dia jadi takut untuk menjalinkan perhubungan lebih-lebih lagi kehadiran Khalidah seolah ingin memisahkan perhubungan mereka. Ini membuatkan Siti Mariam meletakkan syarat pada perhubungan mereka, tempoh tujuh bulan diberi dan Izzat Hilman perlu bersiap sedia untuk berpisah.


Dapatkah Izzat Hilman memenuhi syarat tersebut? Apa akan terjadi kepada kesudahan kisah percintaan ini? Jangan lupa tonton Drama Uda Dan Dara setiap Isnin hingga Jumaat jam 6:00 petang. Episod satu Drama Uda Dan Dara telah mula disiarkan pada 24 Februari 2016.

Tonton Uda dan Dara Full Episod

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14
Episod 15Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20Episod 21
Episod 22Episod 23Episod 24Episod 25Episod 26Episod 27Episod 28
Episod 29Episod 30
Tonton Uda dan Dara Full Episod Tonton Uda dan Dara Full Episod Reviewed by Bukan Cincai on 21:34 Rating: 5
Powered by Blogger.