Cara Download » BUKAN CINCAI

Cara Download

Cara Download Di YLS.re


1. Tengok video, kalau tak faham tengok sampai faham.
2. Dalam web [yls.re/XXXX] tersenarai link download. Pilih salah satu link/hosting yang anda nak guna. Lepas tu download macam biasa. Tak perlu guna software lain untuk download, cukup guna browser yang dah sedia ada.
3. Anda juga boleh tonton video secara online. Cuma klik link Tonton.yt.
4. Sesetengah drama/filem/telemovie dari Astro yang ada video HD, akan ada 2 file, 1 untuk HD dan 1 lagi untuk SD. Anda boleh pilih nak download yang mana. Nak gambar cantik download HD yang bersaiz besar.
5. Masih tak faham sila tanya Google.com, boleh guna kata kunci "how to download from [hosting yang nak guna]" atau guna kata kunci yang anda nak guna. Contoh, "how to download from uptobox", "how to download from solidfiles" dan lain-lain.

* Semua movie adalah percuma dan tak perlu masukkan no telefon.

* Untuk bypass laman web yang di block, anda boleh guna Extensions ZenMate VPN

* Susunan link

1. userscloud.com
2. uptobox.com
3. tusfiles.net
4. free.fr
5. hugefiles.net
6. solidfiles.com
7. zippyshare.com
8. toutbox.fr
Cara Download Cara Download Reviewed by Layan JerDotNet on 13:02 Rating: 5
Facebook Icon Comments
Powered by Blogger.